Полезно | IMG IT Академия Пловдив | ИТ Курсове в Пловдив
Желаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?

Уеб сайт – лидер. Можем ли да постигнем това без професионалисти? Количеството уеб сайтове в Интернет се разраства бързо, и ако преди време, практически всеки сайт, с малко средства можеше да се класира в ТОП 10, сега това е невъзможно.

Continue reading

Търсачките неуморно сърфират в Интернет през безкрайно количество информация, за да може за част от секундата да дадат информация за питане на потребителя. Зад незабавния достъп на информация, която ние сме свикнали да приемаме като даденост, стои една огромна сложна система извличане на данни.

Continue reading

SEO на сайт – нужно ли е това? Във всеки бизнес има показатели, които трябва да се увеличават. Повече клиенти, повече реализации, повече продажби, повече регистрации в сайта… винаги има нещо, към което да се стремим. Винаги искаме повече.

Continue reading

Ще ви запознаем с различните видове уеб сайтове и класификация според тяхното предназначение и съдържание.

Личен сайт (Personal Home Page). Всеки сайт с нестопанска цел, в който собственикът поставя никакви данни по теми, които представляват интерес за него. Най-често персоналните страници са тематични ресурси, например, сайт за отглеждане на стайни растения, сайт за риболов и т.н.

Continue reading

За всеки нов сайт неговото популяризиране има огромно значение. Освен това под понятието „раждане“ се разбира не датата на регистрация на домейна, а началото на индексиране на търсачката на някаква тема.

Continue reading

При откриването на един онлайн-магазин има много клопки, които трябва да бъдат взети под внимание за успеха на бъдещите продажби. Разбира се, не всичко е възможно да се предвиди, но съществуват общи принципи и правила, които ако ги спазвате, можете да постигнете много по-добри резултати в електронната търговия.

Continue reading

Изображенията в Content marketing – нужни ли са те и защо? Content marketing (маркетинг съдържание) постепенно се превръща в една от основните области на работа за почти всяка маркетингова компания, представена в Мрежата, и самите мащаби на бизнеса вече стават без значение.

Continue reading
Видео интро


Сертификат


Сертификат ИТ Курсове в Пловдив


ПартньориМедийни партньориОтзиви IMG курсовеЖелаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?