Полезно | IMG IT Академия Пловдив | ИТ Курсове в Пловдив
Желаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?

Основната задача на оптимизаторите по работа със социалните мрежи е привличането на хора към вашия сайт. Разработчиците на социалните мрежи са заинтересовани от противоположното. Ето защо, всяка страна се опитва да намери нови начини за постигане на целите си.

Continue reading

Кои са причините за лоша SEO репутация?

Оптимизацията за търсачките като метод понякога не е с добра репутация. Отчасти се дължи на факта, че тя често е свързана с неетични практики, или така наречената „черна шапка“ SEO.
Continue reading

Системен администратор (известен също като IT-администратор) е специалист, който поддържа правилното функциониране на компютърен хардуер и софтуер, и също така е отговорен за организацията на информационната сигурност.

Continue reading

Уеб сайт – лидер. Можем ли да постигнем това без професионалисти? Количеството уеб сайтове в Интернет се разраства бързо, и ако преди време, практически всеки сайт, с малко средства можеше да се класира в ТОП 10, сега това е невъзможно.

Continue reading

Търсачките неуморно сърфират в Интернет през безкрайно количество информация, за да може за част от секундата да дадат информация за питане на потребителя. Зад незабавния достъп на информация, която ние сме свикнали да приемаме като даденост, стои една огромна сложна система извличане на данни.

Continue reading

SEO на сайт – нужно ли е това? Във всеки бизнес има показатели, които трябва да се увеличават. Повече клиенти, повече реализации, повече продажби, повече регистрации в сайта… винаги има нещо, към което да се стремим. Винаги искаме повече.

Continue reading
Видео интро


Сертификат


Сертификат ИТ Курсове в Пловдив


ПартньориМедийни партньориОтзиви IMG курсовеЖелаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?