Полезно | IMG IT Академия Пловдив | ИТ Курсове в Пловдив
Желаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?

В тази статия ще разгледаме какво представлява сървърът в компютърните мрежи и типовете сървъри.

Въпреки че всеки компютър, работещ със специален софтуер, може да функционира като сървър, най-типичната употреба на думата се отнася до много големи, високопроизводителни машини, които функционират като помпи, които бутат и извличат данни по интернет.

Continue reading

Въпросът как да постигнем резултати в популяризиране на сайта в най-кратки срокове, вълнува много хора. Три до четири месеца е срок, който е съвсем реален за постигане на резултати, ако сайтът вече получава приемлив трафик.

Continue reading

Изискванията за Linux специалистът постоянно се променят. Какви умения ще бъдат търсени през 2017 г.? Какви умения трябва да се подчертаят в резюмето, за да се класирате за най-интересната работа?

Continue reading

Уеб дизайнер е интересна и добре платена работа, която привлича много хора. Но за да превърнете бизнеса в истинско удоволствие, трябва да въведете определено професионално ниво, което да ви позволи да не вземате всички проекти в ред, а да изберете само онези, които са наистина интересни за вас, както по отношение на работата, така и по отношение на плащанията.

Continue reading

Днес онлайн пазаруването е нашумяло в Интернет пространството. Това е един удобен и лесен начин да се сдобиете с търсените и желани продукти. Знаете ли какви са изискванията за тази дейност или, че при закупен продукт от физическо лице, Вашите права зависят от личната уговорка със самия продавач? Ето и кои са Вашите права, които се отнасят само за професионалните търговци, но не и частни лица.

Continue reading

Контекстуалната реклама е форма на целевата реклама за реклами появяващи се в уеб сайтове или друга медия, като съдържание показвано в мобилни браузъри. Рекламите сами по себе си са селектирани и представени от автоматизирани системи, базирани на съдържанието, показано на потребителя.

Continue reading
Видео интро


Сертификат


Сертификат ИТ Курсове в Пловдив


ПартньориМедийни партньориОтзиви IMG курсовеЖелаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?