Полезно | IMG IT Академия Пловдив | ИТ Курсове в Пловдив
Желаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?

Интернет бизнес за начинаещи, или бизнес чрез Интернет. Търговията, бизнеса, обмена на стоки – всички тези понятия, в една или друга форма са съществували от незапомнени времена. С развитието на технологиите и натрупването на човешкото познание и те са се променили.

Continue reading

Quality Assurance – основни понятия

Quality Assurance (осигуряване на качеството – QA) е набор от дейности, обхващащи всички технологични етапи на развитие на разработките, пускане и експлоатация на системи за информационен софтуер, взети на различни етапи от жизнения цикъл на софтуера, за да се осигури необходимото ниво на качество на произведения продукт.

Continue reading

Stealth-вируси или вируси-невидимки са резидентни видове вируси (пребиваващи в RAM паметта). Stealth-вируси фалшифицират информацията прочетена от диска така, че програмата, за която е предназначена тази информация получава неверни данни.

Continue reading

Простота
WordPress CMS е най-простата за администриране система за управление на сайтове. Разбира се, и тук са нужни определени умения, статиите все пак няма да се добавят сами. Но в сравнение с други CMS, за да се справиш с WordPress са нужни десет пъти по-малко време и усилия.

Continue reading

Целевата аудитория, това са група потребители, към които са насочени някои рекламни мероприятия, от които са заинтересовани рекламодателите и/или която е заинтересована от някаква информация.

Continue reading
Видео интро


Сертификат


Сертификат ИТ Курсове в Пловдив


ПартньориМедийни партньориОтзиви IMG курсовеЖелаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?