Полезно | IMG IT Академия Пловдив | ИТ Курсове в Пловдив
Желаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?

Правилно изграденият web-проект е сериозен инструмент за решаване на широк спектър от задачи. Web-сайта на вашата фирма е работна площадка, която работи 24 часа в денонощието, имаща възможност за достъп до всяка точка на света. Всичко е ограничено само от въображението и потребностите.

Continue reading

Landing Page е сайт от една страница, която изпълнява една конкретна задача. Програмистите трябва да дадат ясна представа на посетителите и да ги насърчават за извършване на някакво конкретно действие.

Continue reading

Digital Marketing – обърнете внимание на предстоящите тенденции и бъдете готови за тях, защото лидери стават тези, които правят планове предварително, за да могат да предвидят промените и тенденциите по-рано.

Continue reading

Какъв е минималният набор от знания на човек, който кандидатства за работа като системен администратор? Със сигурност поне минимални познания за потребителските и операционни системи, представа за това, как работят мрежите, известни познания за ИТ сигурността, както и способност да се решават много проблеми на обикновените потребители.

Continue reading

Интернет маркетинг е комплекс от мероприятия, насочени към постигане на високи резултати по продажби в мрежата. Този комплекс включва всички явления, започвайки с разработка на стратегията и завършвайки с методите за задържане на клиентите.

Continue reading
Видео интро


Сертификат


Сертификат ИТ Курсове в Пловдив


ПартньориМедийни партньориОтзиви IMG курсовеЖелаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?