Полезно | IMG IT Академия Пловдив | ИТ Курсове в Пловдив
Желаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?

Видовете маркетинг са различни, но всички те имат една цел, увеличаване рентабилността и приходите на компанията.

Когато интернет набираше популярност и основната посещаемост беше само в няколко десетки сайта, се появиха първите рекламодатели, готови да поставят своите реклами на тези сайтове.

Continue reading

За да направите стилен и ергономичен дизайн на блога, има общо правило: колкото по-проста е информацията, толкова по-лесно е да я прочетеш. А лекотата на възприемане на информацията се влияе от напълно обективни фактори. Какви са те?

Continue reading

Ясно е, наемаме екип копирайтъри и те ще ни напълнят сайта с качествено съдържание. Важното е да не забравяме, че не само уникалността и количеството съдържание имат значение. Огромна роля играе качеството на това съдържание (всъщност, много по-важно от количеството!).

Continue reading

Индексиране на сайта е тема, която вълнува собствениците както на вече утвърдени, така и на нови сайтове. За повечето сайтове търсачките са основният източник на посетители. Роботите на търсачките постоянно обикалят интернет и индексират намиращите се в него сайтове, след което тези сайтове имат шанс да попаднат в страницата с резултати от търсенето и да бъдат видени от някого.

Continue reading

В тази статия ще разгледаме какво представлява сървърът в компютърните мрежи и типовете сървъри.

Въпреки че всеки компютър, работещ със специален софтуер, може да функционира като сървър, най-типичната употреба на думата се отнася до много големи, високопроизводителни машини, които функционират като помпи, които бутат и извличат данни по интернет.

Continue reading

Въпросът как да постигнем резултати в популяризиране на сайта в най-кратки срокове, вълнува много хора. Три до четири месеца е срок, който е съвсем реален за постигане на резултати, ако сайтът вече получава приемлив трафик.

Continue reading
Видео интро


Сертификат


Сертификат ИТ Курсове в Пловдив


ПартньориМедийни партньориОтзиви IMG курсовеЖелаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?