Полезно | IMG IT Академия Пловдив | ИТ Курсове в Пловдив
Желаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?

Прогнози, тенденции, анкети – любими занимания на западните експерти, когато става въпрос за маркетингова стратегия. Какво да очакваме през 2018 г.? Събраха най-популярните мнения за тенденции в SMM за 2018.

Continue reading

Много сме чували фразата: „SEO вече умря“. Но действително ли е така? Независимо от факта, че оптимизацията за търсещите машини изглежда различна от, да речем, преди година, SEO е не само живо, но и процъфтяващо. Ето защо:

Continue reading

Error 404 (Грешка 404),  този надпис се появява в прозореца в случай, че страницата, която сте поискали в Интернет, не е достъпна в момента и за съжаление съдържанието на страницата не може да бъде проверено.

Continue reading

Еднодневен практически семинар

Събитието“Как да удвоим продажбите на онлайн магазина си” помага на предприемачите, занимаващи се с електронна търговия да повишат продажбите си.

Семинарът, провеждан от „eCommerce Academy“, ще се проведе в градовете Пловдив, Стара Загора и Варна, съответно на 26, 27 и 28 Януари 2018 година. Това е практическо обучение, на което експертът по дигитално развитие Христо Атанасов ще даде много примери и полезни техники, спомагащи увеличаването на продажбите на всеки онлайн магазин. След края на всеки модул участниците ще имат възможността да работят по групи и тестват усвоените знания.

Continue reading

Санкции от Google могат да бъдат ръчни и алгоритмични. Когато търсещата машина наказва сайта ръчно, собственикът получава известие в панела за уебмастъри. Санкции от Google могат да се проверят в менюто “Търсене на трафик – ръчни мерки”.

Continue reading

Успешните хора по целия свят имат обща черта: те са избрали работата на своя живот или хоби за своя бизнес. Днес много хора не мислят за живота без интернет, така че работата в областта на в digital marketing става все по-привлекателна.

Continue reading

Онлайн маркетинга е една от най-обещаващите области, където днес има работа и заплатите нарастват. Онлайн маркетинга е популяризирането на продукт или услуга чрез различни цифрови канали: социални медии, електронна поща, търсачки, уеб сайтове, приложения и т.н.

Continue reading
Видео интро


Сертификат


Сертификат ИТ Курсове в Пловдив


ПартньориМедийни партньориОтзиви IMG курсовеЖелаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?