Полезно | IMG IT Академия Пловдив | ИТ Курсове в Пловдив
Желаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?
 1. Имате акаунти във всички известни и неизвестни социални мрежи.
 2. Когато отидете с приятели в кафене, в даден момент със сигурност ще забиете нос в телефона, за да проверите колко харесвания и споделяния са събрали вашите публикации.
 3. Изпращате писмо до всички служители на вашата компания с молба да се присъединят към групата на вашия клиент или да харесат неговия пост.
 4. Прекарвате цял ден в социалните мрежи, но не помните последния път, когато сте влезли от собствения си акаунт.
 5. Дразните се, когато във Facebook използват hashtags.
 6. Дразните много, когато хората не знаят какво е hashtags.
 7. Знаете на кой ден се празнуват тържества като Световния ден на поезията или Деня на строителя, но не можете да си спомните рождения ден на най-добрия си приятел.
 8. Вашите мисли в главата ви автоматично се вписват като 140 символа.
 9. Вие сте абонирани за 100 500 страници във Facebook, но 80% от тях дори не са свързани с вашата тема.
 10. Смятате се за квалифициран специалист по обслужване на клиенти.
 11. Искате да победите човека, който пише в коментарите „Първи“.
 12. В профила ви в Instagram има само снимки, свързани с вашата марка.
 13. В профила си в Instagram само снимки, свързани с вашата марка.
 14. Когато случайно сте направили правописна грешка и са ви поправили в коментарите веднага, сте толкова разочаровани, че искате да се гръмнете.
 15. Поне веднъж в живота си сте започнали публикацията си с думите „Лайк, ако …“.
 16. Сред приятелите ви има поне 5 души, които познавате само по прякор в Twitter.
 17. Знаете какво е EdgeRank и най-вероятно вече сте го ругали и то повече от веднъж. „Чакай малко… Защо, по дяволите, публикациите ми виждат само 10% от моите абонати? Защо статиите имат по-висок процент на показване от снимките? КАКВО СТАВА ?! “
 18. Майка ви казва на приятелите си, че работите „в интернет“.
 19. Някой ден определено сте имали такъв разговор с приятел:

Вие: Аз съм SMM мениджър [въведете марка]

Приятел: Какво означава това?

Вие: Водя групи във Facebook, Twitter …

Приятел: Е, накратко, по цял ден седиш в социалните мрежи? И аз мога да го правя.

Вие: Опитвате се да не се поддавате на изкушението да му ударите един..

20. Всеки ден трябва да общувате с толкова много тролове, че ако се откажете, лесно можете да работите във всеки бизнес с клиенти.

21. Отпуск? ХА ХА Наричате го различно – „времето, когато ще проверявам акаунта си само 1-2 пъти на ден“.

22. Запознахте се със своя съпруг (съпруга) в Twitter ( Facebook).

23. Вашата втора половинка е обидена от факта, че проверявате социалните мрежи преди лягане и веднага след като се събудите.

24. Вече сте чули всички новини, които приятелите смятат да ви разкажат.

25. Понякога се налага да излезете от ваната, за да проверите Facebook и да не бъдете съдени от приятели, роднини.

26. Казвате „ха-ха“ в реалния живот, знаейки прекрасно, че звучите като тийнейджър.

27. По време на нормален разговор понякога просто искате да поставите лайк, вместо да отговаряте на човека.

28. Въпреки огромния брой недостатъци, искрено обичате работата си.

Какви други точки, според вас, могат да бъдат добавени към този списък? Пишете в коментарите.

Adobe Photoshop е многофункционален редактор за работа със снимки и видео файлове (растерни изображения и няколко векторни инструмента). Софтуерният продукт работи на компютри с macOS, Windows и мобилни версии на iOS, Windows Phone и Android.

Continue reading

Страниците, с които обичаме да общуваме, имат харизма. Те предизвикват емоции, очароват и привличат толкова много потребителите на Facebook, че просто няма как да се въздържим да не ги харесаме, или да влезем в диалог с помощта на коментари.

Continue reading

Важен ли е дигиталния маркетинг за съвременният бизнес? Почти всеки опериращ бизнес има собствен уебсайт, който съдържа важна информация за клиентите и потенциалните партньори. Ако не полагате никакви усилия да поддържате, развивате и рекламирате сайта, тогава ползата от него ще бъде минимална и ще загубите част от потенциалните приходи.

Continue reading

Graphic design of work station

Един от основните стремежи на IMG IT Academy е да подобряваме качеството и ефективността на курсовете, които предлагаме, така че те максимално да отговарят на нуждите на нашите курсисти. Затова ние винаги търсим  как да ги усъвършенстваме, за да бъдат по-атрактивни, полезни и  актуални.

Continue reading

Днес професията програмист се смята за модерна и престижна. Работата в областта на информационните технологии е заобиколена от ореол на романтика, обгърнат от легенди за успешни стартъпи и големи пари. И многобройните онлайн курсове предлагат да придобиете знания и да започнете да печелите само за 2-3 месеца.

Continue reading

Разработчиците са талантливи, трудолюбиви хора, които клиентите често смятат за магьосници. Но за да бъдете ефективен разработчик, се нуждаете от повече от куп сертификати и добър wifi. Трябва ви набор от инструменти, които да ви помогнат да вършите чудеса при писане на код.

Continue reading

Програмистът на JavaScript е специалист, който използва език за програмиране на много парадигми (главно скриптиран) в работата си. Използването на JS ви позволява да направите продукта по-динамичен и интересен. Професията е подходяща за тези, които се интересуват от математика и информатика.

Continue reading

Кои езици за програмиране ще доминират през следващите години? Списъкът тук не претендира за изключителност. Ние просто избрахме пет езика за програмиране, които могат да покажат много добри резултати, въз основа на съвременните тенденции в анализа на данните и в мобилната операционна система.

Continue reading
Видео интро


Сертификат


Сертификат ИТ Курсове в Пловдив


ПартньориМедийни партньориОтзиви IMG курсовеЖелаете ли да получавате информация за свободни работни места в ИТ сферата за град Пловдив, новини, полезни статии и актуалните курсове от IT Академия?