Любомир Атанасов - IMG | IT Academy Пловдив

Любомир Атанасов

lyubomir-atanasov-seomax-lektorv-img-academy-plovdiv

Любомир Атанасов – Управител “Интернет Медиа Груп ООД”

Любомир е роден в град Пловдив. Основното му образование преминава в сферата на икономиката. Завършва Национална търговска гимназия със специалност „Икономика и управление финанси на търговията“, Бакалавър в КИА „Туризъм“, Магистър: АУ: Икономически факултет „Управление на бизнес администрация“.

В продължение на 8 години той се развива в сферата на търговията и дигиталния маркетинг. Натрупаните знания и решителност за развитие го карат да стане част от Интернет Медиа Груп ООД.

Опитът му до момента е натрупан в много различни области като Уеб дизайн, SEO оптимизация, търговска  дейност, стратегически маркетинг и реклама, преподавателска дейност. През годините той участва в много фирмени обучения, следвайки ментори и участвайки в открити уоршоп срещи с цел обогатяване и изграждане на повече познания в сферата на бизнеса. Съчетавайки познанията си по изграждане на уеб дизайн, SEO оптимизация, планиране и изпълнение на сайтове заедно с уменията си в търговията той успешно участва в мнозина вътрешно фирмени и външни проекти довели до високи резултати и развитие.

Участвал е в създаване и развиване на брандове на IMG: Спортни студиа КАМАТО“, Dream Agency – Агенция за провеждане на BTL рекламни кампании и организиране на събития, Дигитална агенцияSEOMAX“, Обучителни компании: Training Center IJ (бизнес обучения и коучинг) и IMG IT Академия Пловдив, където води курсове по Дигитален маркетин и SEO, Създаване на сайтове чрез WordPress.

По покана на Британското Посолство в София представляваше Training Center IJ пред водещите бизнес обучителни фирми в Европа.

 

Любомир води курсове по:

Курс по Web Дизайн – Изработка на уеб сайт. WordPress за начинаещи и SEO Оптимизация

Курс по Дигитален маркетинг и SEO оптимизация

IMG-globe