Курс Офис Асистент | Пловдив | IMG IT Academy

Курс за Офис Асистент

Курс за Офис Асистент

Нужните знания за следващата стъпка в живота ви!

kurs office asisten - Курс за офис асистент пловдив

Курс за офис секретар – за кого е този курс?

Искате ли да бъдете „дясната ръка“ Шефа? Искате ли да сте със статус „незаменими“ в Офиса? Лесно можете да го постигнете, доказвайки професионализма си. Посетете нашият курс „Офис асистент“, за да добиете умения и навици, на които можете да разчитате в отговорни ситуации както Вие, така и колегите Ви. Курсът е с насоченост за усвояване на практически умения с пакета на Майкрософт – Office 2013.

Ще се научите да използвате по-малко познатите разширени функции при текстообработка, форматиране на текст, работа с различни типове бланки. Ще можете бързо и лесно да създавате стилни документи в табличен вид, да работите с формули за изчисляване на всевъзможни стойности.

Ще откриете нагледността на диаграмите, красотата на презентациите. Работата с електронната поща, лесното сортиране и структуриране на кореспонденцията на отделни групи ще бъде удоволствие за Вас. На успешно завършилите курса ще бъде издаден сертификат.

Свой компютър ли използвам на курса?

Да. За да се създаде максимално комфортна обстановка за всеки един обучаващ се по време на практическите занятия.

Програма за курс „Офис Асистент“


  1. Работа с Word 2013
  • Бърз преглед на основните функции на Създаване, професионално оформяне и редакция на документи. Бързо създаване на бланки. Обработка на служебна документация. Създаване на шаблони. Вмъкване на диаграми, символи, илюстрации.
  1. Работа с Excel 2013
  • Excel – запознаване с основните функции. Създаване и попълване на електронни таблици. Създаване на диаграми. Форматиране на електронни таблици. Използване на формули в Excel за изчисляване на стойности, проценти, отстъпки.
  1. Работа с PowerPoint 2013
  • Създаване на презентация с бизнес оформление. Цветови дизайн. Вмъкване на звук, картини, диаграми, анимация. Използване на различни стилове.
  1. Работа с Outlook 2013
  • Функции на Outlook. Изпращане и получаване на бизнес кореспонденция. Планиране на събития. Изпращане на циркулярни писма. Работа със Spam филтъра и нежеланата поща. Предпазване от зловредни атаки, разпространяващи се чрез имейли. Бързо и лесно сортиране на кореспонденцията. Създаване на архиви. Създаване и запазване на контакти. Създаване на задачи. Планиране на събития.
  1. Комуникация
  • Видове комуникация. Директна – с ръководител, колеги, клиенти. Комуникация по телефона – приемане на обаждания, прехвърляне на обаждания, техники за комуникация. Професионална дикция.
Информация за курса
Лектор Радостин Георгиев
Цена (група) 189 лева
Цена (индивидуално) Не
За записване ТУК или на тел. 032 58 28 13 /hi@img-academy.com
Брой участници в група мин. 4-5 човека *Курсът ще стартира при събиране на нужния минум. /Записвам се/
Програма В презентацията
Формат Обучение в малки групи. Курсът се състои от 20 модула. Продължителност: Курсът се провежда в „уикенд“ формат – 6 пъти х 5 академични часа. (Събота и Неделя)
Сертификат Да, след завършване на програмата и след успешно полагане на изходен тест, Вие имате възможност да получите сертификат.