5 безплатни инструмента за анализ на Instagram акаунт

Има няколко ефективни приложения за анализите на Instagram акаунт, включително безплатни, които ще ви помогнат да следите резултатите от кампанията.

Безплатни инструменти за анализ на Instagram акаунт

1.Instagram Insights

Ако имате Instagram акаунт, вие автоматично получавате достъп до безплатния аналитичен инструмент Instagram Insights. Инструментът Insights ще ви покаже кога аудиторията ви е в Instagram, кои от вашите публикации са най-популярни, както и впечатленията и постиженията на профила ви.

Освен това е възможно да сравните вашето оригинално съобщение с разширената версия, за да разберете дали вашите платени постове работят. За съжаление, този инструмент може да се използва само в приложението (няма десктоп версия), което не е много удобно, но осигурява добър основен преглед на анализите в Instagram акаунта както за отделните съобщения, така и за сметката ви като цяло.

  1. Squarelovin

Безплатният инструмент Instagram Insights Squarelovin предоставя повечето от информацията, от която се нуждаете, за да анализирате напредъка на Instagram акаунта си за една година – например, можете да анализирате месечните си публикации или историята на съобщенията си, разбити по месец, ден или дори час.

Освен това инструментът дава представа за интересите на вашите абонати и как да привлечете повече внимание към вашите съобщения. Можете дори да определите най-доброто време за публикуване, в зависимост от това, кога е вероятно вашите абонати да са в приложението.

  1. Pixlie

Pixlie използва много големи марки като Kenneth Cole и Sonos. Инструментът ви позволява да създавате съвместни доклади и също така ви помага да намерите защитници на бранда или агенти за влияние, които популяризират продуктите ви, за създаване на по-ефективни кампании.

  1. Union Metrics

Въпреки че не е безплатен инструмент, Union Metrics предлага безплатна месечна Instagram проверка. По време на теста ще научите кои хештеги увеличават участието ви, които са най-подходящи за вашата аудитория и по кое време абонатите ви използват приложението. Инструментът се предоставя за 30 дни, това е доста полезна опция за изучаване на краткосрочните ви теми и шаблони и за това как да подобрите ефективността си.

  1. Socialbakers Socialbakers

Socialbakers Socialbakers е една от най-известните услуги за анализ на социални мрежи. Той предлага важна информация, включително най-харесваните и коментирани публикации, както и най-ефективните филтри.

В допълнение, Socialbakers предлага Instagram отчет, който сравнява собствения ви Instagram отчет с този, на конкурентите, за да видите къде попадате в целта целта, и какво можете да направите, за да подобрите резултатите.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *