Защото сме в Пловдив!

Сигурно сте чували много софтуерни университети и академии, и всичките са базирани в град София.

От време на време правят и кратки обучения на различни теми извън София, но рядко е по-точната дума. Вече не е така! Ние сме тук за Вас. Ние сме в Пловдив, намираме се в централната част между двата университета ПУ – Пловдив и Технически университет – Пловдив. Лесни сме за откриване и много обичаме да си комуникираме с всички желаещи да надграждат своите IT умения, както и да развиват все по-добре себе си в направления по програмиране, уеб дизайн, графичен дизайн, предприемачество и други.

office of IMG - internet media group

Защото държим на високото качество и всички наши лектори да са практици, а не само теоретици!

Да, това е точно така! Всички наши лектори не са сухи теоретици. Те са практици, които работят това, което преподават по време на курсовете в IMG Academy. Не само това, те обичат това, което правят и са част от IMG с една единствена цел: по-добро образование за бъдещи техни колеги и партньори. Искат да създават специалисти, а ние искаме след това да им осигурим работни места в най-големите IT компании. И вече го правят успешно и резултатите не се забавят!

img- internet media group - zala google

Защото не сме само IТ Академия и обичаме това, което правим!

Да, ние не сме само IT Академия! IMG | Internet Media Group е компания, която се развива в Пловдив. Началото ни е стартирало тук в Пловдив и искаме да създадем специалисти и за нашите бъдещи проекти. Ние сме компания, която изработва специализирани IT проекти, създаваме уеб сайтове, изграждаме положителен имидж на компании в интернет пространството, провеждаме успешни дигитални кампании и SEO Оптимизацията ни е в кръвта.
Искаме да дадем отговор на въпроса „Да, те искат да наемат програмисти с опит – а от къде да го вземем този опит като никой не ни дава възможност за стаж?!“.

img academy zala za it kursove - conference room

Защото сме се погрижили за Вашия комфорт и изживяване!

– Как така? Ако сте идвали вече при нас в IMG Академия, ще сте си отговорили сами. Ние държим на доброто отношение, на Вашия комфорт, на луксозната мебелировка и на най-добрата техника. Веднъж чухме „Бях на едни компютърни курсове и почти не чухме какво се говори на курса. Беше ужасно студено и мръсно. Много ми беше дискомфортно!“. При нас средата е много положителна и тук ще следите всяко движение на лектора.
Имаме три обучителни зали, които са оборудвани със стил и вкус от нашите дизайнери. Тук е мястото, където искате да бъдете!


img it academy - zala za kursove - training room

Защото добавяме стойност на Вашето участие в курса и поддържаме връзка при отваряне на нови работни позиции в даден бранш!

О, да. Вече имаме изградени отношения и предложенията за работа за най-добре изявилите се наши курсисти от няколко курса, до които сме стигнали чрез обратната връзка от лектора, или крайният изпит. Не всеки курс може да генерира специалисти за компанията Х, но участието Ви в серия обучения генериращи кариера. Кариерите като пример са: Уеб дизайнер, Front-end developer, Графичен дизайнер, Програмист, Системен администратор, Офис асистент и други. Но нека не казваме всичко в тази статия. Включете се в системата на IMG Academy – град Пловдив.

it kursove plovdiv - obuchenia po programirane i grafichen dizain

PS:
Чухте ли вече за нашата инициатива за провеждане на безплатни обучения на различни темичкиIMG безплатни курсове“ ?


 

Ако Ви е харесала тази статия, ще Ви помоля да се абонирате за нашия YouTube Канал или да споделите статията с приятели в Facebook и Google+. Благодаря!

Любомир Атанасов - Лектор - ИТ Академия Пловдив

Любомир Атанасов

Управител на IMG (Internet Media Group)