Полезно

Кои са първите въпроси, които си задавате, когато решавате да създадете уебсайт за вашия бизнес?

  • Колко ще струва?
  • Как да намерите компетентен разработчик?
  • На коя платформа да създадете проекта?
  • Какъв трябва да бъде дизайнът?

Continue reading

Предпоставките за счупване или повреда на съвременния смартфон са в изобилие, особено на фона на повишената динамика в живота на всеки. Ето защо, важна стъпка след покупката на нов апарат е осигуряването на неговата допълнителна защита чрез калъф.

Continue reading

Счетоводството е професия, която винаги ще е необходима на човечеството, така че сте се насочили към нея с пълно право. Тя, обаче, може да бъде истинско изкуство и определено не се учи само по учебник. Ако наскоро сте завършили курс по специалността и сте готови да практикувате, вижте нещата, с които ще предлагате най-добрите счетоводни услуги във вашия град!

Continue reading

Тъй като бизнес пейзажът в целия свят се промени радикално през последните няколко месеца поради коронавируса, повечето истории, които хората чуват, се отнасят до бизнеси, които затварят, губят приходи и съкращават работници. Въпреки това някои малки предприятия се оказаха уникално подходящи за кризата с COVID-19 и отбелязаха повишено търсене.

Continue reading

API (Application Programming Interface) е набор от готови функции, класове, константи за използване във външни програми. API изпълнява определени действия, като същевременно ви позволява напълно да се абстрахирате от това как механизмът за извършване на тези действия всъщност е реализиран.

Continue reading

IТ специалист е много популярна професия. Какво прави един разработчик в областта на IТ технологиите? Кой е ИТ специалист? Просто програмист или още нещо? Какво трябва да знае и да умее, какви са плюсовете и минусите, какви са IT специалистите?

Continue reading

Светът на технологиите непрестанно ни предлага нови, различни и все по-впечатляващи иновации, чиято основна цел е да улеснят нашето ежедневие. Ако приемем, че времето наистина струва пари, то функцията на тези джаджи може да се оцени на милиарди левове. Защо ли? Защото те определено ни помагат да имаме повече време за различни неща, дори само в рамките на 24 часа в денонощието.

Continue reading

Можете да сте сигурни в едно нещо, WordPress: това вече не е само за блогове. По-долу ще обсъдим шест алтернативни приложения на WordPress, които не са блогове. Да, добре сте го прочели. Изобщо не е необходимо да използвате WordPress за блог! Някои от тези методи може да са ви познати, но е възможно да знаете малко за другите.

Continue reading

Кой компютър да купя за детето? Кога е най-подходящото време за закупуване на компютър? Много родители търсят отговори на тези въпроси, дори и тези, които биха искали максимално да забавят неизбежното „навлизане“ на децата си в света на технологиите.

Continue reading

На пръв поглед лесна работа, писането за медия може да се окаже истинско предизвикателство за някой неопитен автор или по някоя недотам позната тема. Съдържанието в интернет пространството придобива все по-голяма сила и оказва влияние на милиони хора по света, които търсят източници на всякаква информация именно там.

Continue reading