Еднодневен практически семинар

Събитието“Как да удвоим продажбите на онлайн магазина си” помага на предприемачите, занимаващи се с електронна търговия да повишат продажбите си.

Семинарът, провеждан от „eCommerce Academy“, ще се проведе в градовете Пловдив, Стара Загора и Варна, съответно на 26, 27 и 28 Януари 2018 година. Това е практическо обучение, на което експертът по дигитално развитие Христо Атанасов ще даде много примери и полезни техники, спомагащи увеличаването на продажбите на всеки онлайн магазин. След края на всеки модул участниците ще имат възможността да работят по групи и тестват усвоените знания.

Обучението е насочено към работещи онлайн търговци, които имат желание да подобрят резултатите си и да превърнат повече от посетители на своя онлайн магазин в клиенти. Онлайн търговията е бранш, който бележи завидни ръстове в последните години и с това определено затвърждава мнението, че светът се дигитализира и всеки търговец или производител, разполагащ с продукт или услуга, рано или късно ще трябва да пренесе своя бизнес в онлайн пространството.

Програмата на обучението включва 4 панела с продължителност от час и половина, а в края на събитието организаторите са предвидили панел за дискусия, в които участниците ще могат да поставят всички вълнуващи ги въпроси.

Всички желаещи да бъдат част от това събитие могат да се запишат чрез регистрационната форма в сайта на Академията: http://ecommercebg.com/cro

За eCommerce Academy:

eCommerce Academy е проект, създаден в началото на 2016г от Никола Илчев. Академията цели да обедини и сближи всички хора, имащи интерес в сферата на електронната търговия в България. Нашата мисия е да създадем общество от дейни и амбициозни eCommerce специалисти. За повишаването на техните професионални и лични качества, ще организираме периодични семинари, лекции, работилници и работни срещи с видни специалисти в следните области — онлайн маркетинг, SEO, социални мрежи, продуктова фотография, спедиция и логистика, дизайн и опаковки на продукти, нормативна и законова уредба, финансови и платежни инструменти, системи за управление на бизнеса и много други.

http://ecommercebg.com