Курс Facebook Ads Masterclass

 

Курс Facebook Ads Masterclass

След много проведени курсове по онлайн маркетинг IMG Academy представя ново обучение, което цели да предостави по-задълбочени и практически познания в сферата на Facebook рекламите. Този мастър клас е естествено продължение на курсовете, които сме провели, и е резултат от големия брой запитвания, които получихме за надграждащо обучение.

Facebook Ads Masterclass включва нови тенденции, работещи стратегии и добри практики, базирани на опит, натрупан през годините.

И най-хубавото е, че за всичко това няма нужда да пътувате до столицата или да отделяте огромна част от времето си. Подготвили сме Ви практически насочено и структурирано двудневно обучение, което ще се проведе в удобен уикенд формат.

За кого е предназначен?

 • Маркетинг специалисти, които искат да надградят знанията си;
 • Собственици на бизнеси, които искат успешно да развиват бизнеса си, създавайки работещи Facebook стратегии;
 • Маркетинг мениджъри, които искат да научат най-актуалните техники и работещи решения за Facebook рекламите;
 • За всеки, който иска да задълбочи знанията си в сферата на Facebook рекламите;

Курсът НЕ се препоръчва за хора, които не са пускали Facebook реклама или не са използвали Facebook Ads Manager / Facebook Business Manager.

Какво ще покрива Facebook Ads Masterclass курса?

 • Работа с Facebook Business Manager;
 • Типове рекламни кампании (успешни практики);
 • Подбор на правилна аудитория;
 • Настройки на рекламни кампании;
 • Ретаргетинг и Facebook Pixel;
 • Динамични продуктови реклами;
 • А/Б тестове;
 • Анализ на резултатите;
 • Оптимизиране на рекламни кампании;

Какви знания ще придобиете?

Facebook постоянно въвежда нови промени в своята платформа, конкуренцията става все по-ожесточена, а цената на рекламите – все по-висока. За да бъдете конкурентни и да постигате резултати, без това да Ви коства твърде скъпо, трябва да познавате платформата в дълбочина, да следите за новостите и бързо да се адаптирате към тях.

Този мастър клас ще Ви помогне да развиете и надградите досегашните си знания и умения за работа с Facebook Business Manager. Ще научите кои са често допусканите грешки във Facebook рекламата и как да ги избегнете, за да създавате сами успешни рекламни кампании в най-голямата социална мрежа.

Мастър класът предоставя актуални знания в систематизиран вид – тенденции, добри практики и работещи стратегии, с помощта на които да постигнете желаните резултати – повече конверсии, висока възвръщаемост на инвестициите, привличане на нови клиенти, ангажираност на аудиторията и  осъществяване на повече продажби. Всичко това – обяснено  на разбираем език и подплатено с примери от дългогодишната практика на лектора – Петър Дяксов.

За лектора

Петър Дяксов е управляващ съдружник и маркетингов директор в Дигитална агенция SEOMAX. През последните 10 години той активно развива своята експертиза в областта на дигиталния маркетинг и онлайн търговията. Той успешно е изградил и управлява два онлайн магазина, които оперират и на международни пазари.

Петър Дяксов е бил лектор на едни от най-престижните и посещавани конференции  и събития за дигитален маркетинг у нас като: Online Advertising конференция, Digital4Plovdiv, Ecomm Congress, E-Commerce Summit, MarkeThinX CONF и други. Провеждал е курсове за SoftUni Digital, E-commerce Success и много други безплатни и платени обучения. Tой е провеждал корпоративни обучения за големи компании, а също и курсове за млади специалисти в IMG IT Academy, където е  партньор.

Свой компютър ли използвам на курса?

Да. За да се създаде максимално комфортна обстановка за всеки един обучаващ се по време на практическите занятия.

+ BONUS

Доведи приятел и спечели 10% от цената на курса!

Информация за курса
Лектор Петър Дяксов
Цена (група) 190 лева
Цена (индивидуално) не
За записване ТУК или на тел. 0988 933 123 /hi@img-academy.com
Брой участници в група мин. 5 човека *Курсът ще стартира при събиране на нужния минум. /Записвам се/
Програма В презентацията
Формат Курсът се състои от 21 модула.

Продължителност: Един уикенд от 10 до 16 часа. Два дни по 5 часа.

Сертификат Да, след завършване на програмата и след успешно полагане на изходен тест, Вие имате възможност да получите сертификат.

 

Запишете се за курса