Курс Powerpoint презентации

Курс „Powerpoint“

Най-успешната презентация печели вашите аплодисменти!

курс по powerpoint Пловдив - Kurs powerpint prezentacia plovdiv

За кого ще бъде полезен този курс:

Познатият – непознат PowerPoint! На теория всеки може да прави презентации. А на практика…?  В живота всички ние постоянно презентираме, често без дори да се замислим, че го правим. Всеки път, когато представяме нова идея, защитаваме гледна точка и дори когато несъзнателно „скицираме“ нещо върху лист хартия в подкрепа на тезата си – ние презентираме. Но щом самите ние рядко осъзнаваме, че на практика правим презентация – как да накараме нашите слушатели да разберат това?

Именно PowerPoint 2013 ни идва на помощ в качеството си на професионален инструмент за презентации. Чрез усвояването на тънкостите в използването му, Вие ще можете бързо и лесно на професионално ниво да създадете красиви и представителни проекти, способни да „грабнат“ аудиторията. PowerPoint е уникална и широкоспектърна програма. Не е тясно специализирана. Може да се използва от всеки и навсякъде, а начините за работа с нея на нужното Ви професионално ниво, ще научите в нашият курс PowerPoint 2013. След успешното завършване на курса ще Ви бъде издаден сертификат.

 

Програма за PowerPoint 2013

Какво е PowerPoint. Преглед на менютата. Използване на шаблони.

  1. Създаване на презентация. Работа със слайдове. Настройка на слайдове. Въвеждане на текст в текстовото поле. Формат на текст. Колон титули в PowerPoint. Прилагане на теми. Промяна на фона.
  2. Добавяне на графични изображения и снимки към слайд и работа с тях. Добавяне на аудио и видео в презентацията. Работа с хипервръзки.
  3. Добавяне на електронни таблици и диаграми в презентацията. Използване на анимация в Добавяне на воден знак. Настройка на времето на презентацията.
  4. Тест.

 

Информация за курса
Лектор Радостин Георгиев
Цена (група) 98 лева
Цена (индивидуално) Не
За записване ТУК или на тел. 032 58 28 13 /hi@img-academy.com
Брой участници в група мин. 4-6 човека *Курсът ще стартира при събиране на нужния минум. /Записвам се/
Програма В презентацията
Формат Обучение в малки групи. Курсът се състои от 6 модула, които се провеждат в 4 дни по 3 часа, два уикенда. Продължителност: Курсът се в дневен формат – 4 пъти х 3 часа.
Сертификат Да, след завършване на програмата и след успешно полагане на изходен тест, Вие имате възможност да получите сертификат.
Запишете се за курса