Светът на технологиите непрестанно ни предлага нови, различни и все по-впечатляващи иновации, чиято основна цел е да улеснят нашето ежедневие. Ако приемем, че времето наистина струва пари, то функцията на тези джаджи може да се оцени на милиарди левове. Защо ли? Защото те определено ни помагат да имаме повече време за различни неща, дори само в рамките на 24 часа в денонощието.

Графичен таблетлукс или не съвсем

Графичният таблет е устройство, което драстично ще спомогне за подобряване работата на всеки, който рисува на дигитален уред. Възможностите, които той ви предлага, ще разширят спектъра на вашите умения, като с него може да създавате съдържание, което наистина да се отличава с качество. Всевъзможните му функции ще ви позволят не само да рисувате, но и да чертаете, да се подписвате, да си правите бележки и да създавате различни диаграми, карти и прочие. С него ще е по-лесно да развихрите въображението си и в последствие да направите творчеството си достъпно за трети лица.

Книги, но не на хартия

Четенето на книги, колкото и старомодно да изглежда за някои, е удоволствие, на което ежедневно милиони хора се отдават. Въпреки че е трудно да не признаем, че няма нищо, което може да се сравни с мириса от първото разгръщане на нова книга, електронният четец е все по-често срещано явление сред млади и стари. Тайната на неговия успех се крие в по-големия набор от възможности, които той предлага на своите потребители. Използвайки електронен четец, вие носите милиони книги със себе си, без дори чантата ви да натежи. Дигиталните издания на повечето заглавия са достъпни безплатно, а ако не – цената не електронна книга е доста по ниска, поради липсата на хартиен носител. Това обаче не е всичко! Случвало ли ви се е вечер да не можете да четете книга, защото друг човек в стаята иска да спи и лампата трябва да бъде загасена? В този момент на помощ идват четците с подсветка, които ще ви позволят да прекарате желаното от вас време четейки, без да пречите на околните. Тази джаджа определено има място във всеки дом. И последно, но не на последно място, важно е само едно – независимо под каква форма и на какъв носител, четенето на книги е обогатяваща дейност, за която всеки човек трябва да намира време.

Мобилен POS терминалза “запознанството” с джаджа, която бързо ще ви стане любима

Може би за много от вас това е съвсем ново устройство. В няколко думи можем да кажем, че мобилният POS терминал е устройство, което ще ви позволи да приемате картови плащания без никакви допълнителни усилия навсякъде и по всяко време! Това би било особено полезно в различни сфери, в които се предлагат стоки и услуги (напр. доставки на храна, кафенета, магазини и др.). По този начин вие ще улесните своята работа, но и ще предложите още една алтернатива за плащане на своите клиенти. Нещо повече, мобилният POS терминал може да се свърже с вашия телефон посредством bluetooth и с няколко клика парите ще са във вашата сметка, което допълнително ускорява процеса. Мобилният POS терминал отговоря на най-високотехнологичните потребности на съвременния човек, като разгръща широк спектър от възможности за удобство на ползващия го.

Смарт контактинвестиция, която си заслужава

Сигурни сме, че на всеки от вас се е случвало само 30 минути след като сте излезли от дома си да ви обземат съмнения от типа “Изключих ли печката? Дали не забравих пресата си включена? Какво ли може да стане, ако кафе машината работи цели два дни?”. Сега е по-лесно от всякога да вземете контрола във ваши ръце и да държите дома си “под наблюдение” дори и от разстояние. Смарт контактите ви позволяват да контролирате състоянието на устройствата, които са свързани към тях, с приложение от своя телефон – така може лесно и безпроблемно да включвате или изключвате всичко в дома си. Това ще ви позволява да се прибирате на топло през зимата и на студено през лятото само с кликване на вашия телефон. Смарт контактите са подходящи и за устройства, чието включване/изключване всеки път изисква сериозна доза гимнастика от ваша страна. Приложението следи консумацията ви на електроенергия, което е добър старт да започнете да пестите.

 

Кажете “Да!” на безграничното пространство за съхранение

SSD-то или иначе казано Solid State Drive е устройство, което се слави с отлична производителност и възможност за извършване на всички операции светкавично. Подобрете своето потребителско преживяване онлайн и ускорете темповете на работа на компютъра, като се сдобиете с SSD, който ще се погрижи за по-бързото ви сърфиране. Супер леки и на достъпни цени, тези джаджи все по-често намират място в дома на хората, които търсят начин да усъвършенстват работата на своите лаптопи/компютри.