Работа в сферата на IT - сайт за обяви за работа Iamfree

Работа в сферата на IT – сайт за обяви за работа Iamfree.pro

Ние обучаваме хора, които искат да се развиват в програмирането, уеб  и графичен дизайн, SEO, системна администрация и много други. След това те излизат на пазара на труда и въпреки че всички смятат, че в ИТ сферата приемат служители като топъл хляб, не е точно така. Ако искате да си намерите доходоносна позиция, с добри условия за работа и приятен колектив – тогава търсенете става по-трудно.

Често наши курсисти ни питат за работа, след като завършат своето обучение и затова решихме да Ви представим нестандартна платформа за обяви за работа –  Iamfree.pro. Целта на тази платформа е да свързва хора, търсещи изпълнител, с такива, които искат да изпълнят задача срещу заплащане.

Какво ще намерите в сайта за работа Iamfree.pro?

Идеята на платформата е проста – може да потърсите задача в сферата на компютърните услуги – изработка на сайт, онлайн магазин, лого или др. От друга страна може да изпълнявате нестандартни задачи като това да купите подарък или да разходите домашен любимец. Това е нестандартното на сайта за обяви Iamfree.pro – независимо колко странна е задачата, може да се постави за изпълнение.

Това е добър начин да си докарате допълнителен доход, като извършите услуга за някого – много графични дизайнери и програмисти работят единствено на този принцип. Защо? Защото работят за себе си – разпределят си времето, определят кое и как да направят и нямат никой над тях. Ако търсите това, не чакайте, а се регистрирайте в платформата за работа за 1-2 минути.

Освен компютърните услуги и нестандартни задачи, може да намерите някои от най-търсените услуги – боядисване, счетоводни услуги, юридически услуги, детегледачки, строителство.

Все повече работодатели и HR-и са хвърлили поглед на новата платформа – колкото и да Ви се струва странно, има голям глад за квалифицирани служители, а единичните задачи в ИТ сферата растат с всеки един ден.

Регистрирайте се в платформата и намерете задачи, които са Ви интересни и доходосни.

Онлайн платформата: https://iamfree.pro/

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *