Работа

 

IMG „IT ACADEMY“  разширява своят преподавателски екип.

logo-new

 

Предлагаме сътрудничество както на специалисти, така и на начинаещи IT-треньори. Днес IMG | IT ACADEMY подготвя млади специалисти в направление Web Design (работа с WordPress, Joomla, OpenCart, HTML 5, CSS 3), Web програмиране (PHP, MySQL), QA – Quality assurance, Работа с Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint…), Разработка на плъгини, Маркетинг в социалните мрежи (SMM), Работа с AutoCAD, Photoshop за начинаещи и за WEB design, SEO Oптимизация за търсачки, Копирайтинг, Компютърна грамотност, Офис Асистент и други.

Ако Вие сте практик в една от тези области, искате да споделите своя опит и имате интерес към преподавателската работа – присъединете се към нас!

Ако имате солидни знания и владеете сериозни практически навици в някоя друга сфера в IT-технологиите, добре дошли при нас! Защото Академята постоянно се развива, ние регулярно пускаме нови перспективни програми и е напълно възможно нашите интереси да съвпаднат.

 

Ставайки част от нашия екип, Вие ще получите следните бонуси:

 • Възможност да продължите професионалното си усъвършенстване, ако сте опитен треньор. Разработка на собствени програми, брошури, презентации, използването на нови техники в обучението, изграждане на имидж и бизнес контакти – това не е пълен списък на това, което можете да направите за своето собствено развитие.
 • Възможност да започнете една вълнуваща кариера като IT- треньор. Дори да нямате опит в преподаването, но имате голямо желание да споделите своите знания с другите хора, ние ще ви окажем пълна подкрепа и ще ви научим на всичко, което знаем.
 • Възможност да се съчетае преподаването в Академията с основното ви място на работа и удобен работен график. В момента ние практикуваме три формата на обучение: присъствено-дневно, присъствено-вечерно и дистанционно – изберете удобния за Вас.
 • Възможност бързо и лесно да стигнете до нас както с личен, така и с обществен транспорт..
 • Възможност да преподавате в аудитория, оборудвана с най-съвременната техника.
 • Възможност да се занимавате именно с работа, без да губите ценно време за попълване на документи и излишна отчетност – ние сме свободни от бюрократични стереотипи.
 • Възможност да работите в спокойна творческа атмосфера – нашия колектив е отзивчив, разбиращ и доброжелателен.

 

На свой ред, ние очакваме от вас:

 • Уверени знания и развити навици в избраното IT-направление.
 • Минимум три годишен практически опит с реални проекти.
 • Умение ефективно да планирате своята дейност, да цените своето време и времето на колегите и слушателите.
 • Творческо отношение към преподавателската работа, инициативност, енергичност, умение ясно и точно да изразявате своите мисли и идеи.

Ако нашето предложение е привлекателно за Вас, но нямате възможност / време / сили да започнете работа в Академията сега, не се притеснявайте. Ние набираме преподаватели и IT-треньори и от гледна точка на бъдещето, затова все още очакваме Вашия отговор!

За контакт с нас: hi@img-academy.com или директно тук