Фам Кундева - Лектор в IMG | IT Academy Пловдив

Фам Кундева

Курсове в Пловдив по Photoshop за уеб Quality Assurance – Осигуряване на качеството на софтуера

Фам Кундева

Фам Кундева е родена в град Гоце Делчев, а в Пловдив живее от 4 години. Средното си образование завършва в ПМГ „Яне Сандански” с природоматематически профил с интензивно изучаване на математика, информатика и английски език. Продължава образованието си в ПУ „Паисий Хилендарски”, специалност „Информатика”.

В момента работи като фрийланс уеб и графичен дизайнер, уеб тестер и инструктор в спортно студио Камато. Опитът й е натрупан в сферата на Quality Assurance, работа с Photoshop и Content Writing, в пловдивски фирми и във фирми на клиенти от Англия, Германия, Австралия, САЩ, Канада и др. С Photoshop се занимава активно от 8 години, а натрупаните знания за QA са й помогнали да подобри уменията си в както в дизайна, така и в грижата за доставяне на качествени уеб сайтове и уеб приложения.

Фам участва в обучения, конференции, start-up проекти, ИТ събития. Съчетавайки работата като спортен инструктор с тази пред компютъра, тя винаги си поставя нови цели, показвайки че с достатъчно мотивация, усилия и желание, намирането на баланс в многофункционалността е напълно постижимо за всеки.

Фам е лектор на курсовете по:

Photoshop за начинаещи (Basics)

Photoshop за Web дизайн

Quality Assurance – Осигуряване на качеството на софтуера

 

IMG-globe