Николай Чочев - Лектор - IMG IT Academy Пловдив

Николай Чочев

Николай Чочев - Лектор в IMG ИТ Академия

Николай Чочев

Роден в гpaд Ардино, a в гр. Πлoвдив живee oт 3 гoдини. Средното cи oбpaзoвaниe зaвъpшвa в ПГ „Христо Смирненски“ – икономическа специалност c интeнзивнo изyчaвaнe нa мaтeмaтиĸa, инфopмaтиĸa и aнглийcĸи eзиĸ. Πpoдължaвa oбpaзoвaниeтo cи в ΠУ „Πaиcий Xилeндapcĸи”, cпeциaлнocт „Софтуерни Технологии и Дизайн”.

Чочев е уеб програмист, дизайнер, трейнър, консултант, предприемач с богат опит в уеб технологиите и шампион в доста национални състезания по уеб програмиране и дизайн. Възпитаник на Академията на Телерик, преминал през доста курсове в СофтУни, Николай се е занимавал с PHP, HTML, CSS, JavaScript, C# и други технологии.

Работи повече от 4 години в IT индустрията. Има опит с фирмени обучения и семинари, привърженик на отворения код, любими платформи – WP и OpenCart. Опитът му в ИТ индустрията го прави специалист в изработката на онлайн магазини и управление на CMS системи. Обича да участва в обучения, конференции, start-up проекти, ИТ събития, да си поставя големи цели и да се развива като предприемач и програмист. Ники към момента е Project Manager в Digital agency SEOMAX.

 

Ники е лектор на курсове по:

Курс “ Уеб дизайн с HTML5 и CSS3″

Курс „CMS системи“

Курс „JavaScript Basics“ и Курс „Нарязване на сайтове“

IMG-globe