Петър Дяксов

petyr-dyaksov-tendrik-img-academy-kurs-seo-digital-marketing

Петър Дяксов е специалист в сферата на онлайн търговията и дигиталния маркетинг – с близо 10-годишен практически опит. Учи Бизнес мениджмънт в University of Essex, а след това завършва магистратура Международен бизнес в Aston University.
Първите си сериозни стъпки в онлайн бизнеса прави през 2011 г., когато създава онлайн магазина за оригинална маркова парфюмерия – Fragrances.bg.
През 2015 г. Петър основава собствена дигитална и уеб агенция – Tendrik, която с времето се утвърждава като една от водещите дигитални агенции в Пловдив и региона.
В началото на 2019 г. компанията се обединява с дигитална агенция SEOMAX, a Петър става управляващ съдружник и маркетингов директор.
Като съдружник в няколко успешни онлайн магазина и мениджър на агенция за дигитален маркетинг, той познава в детайли цветния свят на онлайн маркетинга.
Работил е по проекти от Европа, САЩ и Канада. Занимава се и се интересува от Facebook маркетинг, маркетинг в социалните мрежи, SEO и маркетинг чрез съдържание.
През последните години той често е гост лектор на престижни и разпознаваеми конференции и събития, посветени на маркетинг, предприемачество и личностно развитие.

Не пропускайте и да посетите моя блог, за да научите много интересни и полезни съвети и тенденции в сферата на дигиталния маркетинг:

Блог на Петър Дяксов – предприемачество, дигитален маркетинг и SEO

Петър води курсове по:

Курс по Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Курс Facebook Ads Masterclass