Стела Спасова | IMG IT Академия Пловдив | ИТ Курсове в Пловдив

Стела Спасова

Стела Спасова – фотограф и ретушист, лектор на курса Ретуш и обработка с Photoshop”

Стела Спасова е фотограф и ретушист от гр.Пловдив. Към настоящия момент учи в Национална търговска гимназия – XII клас, специалност “Митническа и данъчна администрация”.

Интересът й към фотографията се появява от ранна детска възраст. На 14 години тя получава първия си фотоапарат и вече има пет години опит зад гърба си. От три години интересът на Стела към ретуша, фото монтажите и графичния дизайн я превръща в един от най-младите и изявени професионални ретушисти. През последните две години Стела участва в конкурси и печели стипендии с работата си.

Тя и нейният приятел Росен Кръстев са лицата на Double Dimension – Сватбена и портретна фотография, като вече две години работят съвместно в страната и Европа.

В момента тече усилената й подготовка за кандидатстудентски изпити във връзка със  специалността “Графичен дизайн”, с която е избрала да продължи образованието си.

Стела също така има интереси в областта на психологията, литературата и обича животните.

Девет години е тренирала карате Киокушин в “АСКК Тракия” – Пловдив. Носител е на зелен колан и е многократен републикански и международен шампион.

Тя обича предизвикателствата и е ценител на истинските хора. Изкуството и творчеството са в душата й, обожава изобразителното изкуство, музиката и театъра. Обича да пътува и да опознава нови места. Мечтае и работи за високи професионални успехи, щастливо семейство и пълноценен живот.

 

Стела води курсове по: