Здравейте,

Днес ще отново сме на тема WordPress и по-конкретно „плъгини / plugins„. Искам да споделя моите топ плъгини, които ползваме в сайтовете ни за създаване на портфолио с лога като слайдер. Тaкa наречените „Logo sliders“. Споменах ли, че говорим за безплатни лого слайдери 🙂 Прочетете цялата статия:

Страхотни са, впечатляващи са за посетителите на сайта, вие се хвалите с постигнатите клиенти до момента в бизнеса и отделно им давате линкове в сигнал на признателност.

ТОП 3 БЕЗПЛАТНИ Лого слайдер плъгини за WordPress:

  1. Logo Slider

logo-slider-plugin 

Този лого плъгин е напълно responsive, който можете да вградите супер лесно в сайта. Да го вкарате с темплейт или страница. Много лесен при качване на снимки. Разполага с опции за работа Drag and Drop. Автоматично зарежда слайдерите си от галерията. Минуса на безплатната версия е ограничение до един слайдер.

>> Свалете „Logo SLider“: ТУК

 

2. Easy Logo Slider

Easy-logo-slider-plugin

Easy Logo Slider е много прост и обикновен слайдер, който ви позволява в бебешки стъпки да го сложите в сайта си и да заработи. Страхотна опция, която намерих е, че по време на качването на логата в галерия, плъгина позволява да добавяте описание на снимките „description, title и URL адреси. SEO гурутата ще оценят тази опция.

Опциите включват също auto-slide, responsive, възможност за паузиране и определено позволява повече слайдери от горното предложение.

>> Свалете „Easy Logo Slider“: ТУК

 

3. Best Logo Slider

best-logo-slider-plugin

Ще се повторя и тук като кажа, че и той е с динамичен дизайн. В безплатната и в Pro версията можете да качвате лога, да редактирате информацията за тях и да добавяте външни линкове. Силата е скрита в платената версия включваща auto-slide и още много много яки опции.

>> Свалете „Best Logo Slider“: ТУК

 

БОНУС:

  • GS Logo slider

gs logo slider

Това ми е също любим слайдер. Много е лесен за използване. Само един short code и вече имате слайдер на сайта Ви, където искате и както искате. Качвате снимка с логото. Важното е да ги правите в един размер. Примерно 200Х200px. Минуса в безплатната версия е, че може слайдера да се върти само лого по лого. В платената версия имате още опции като скорост, различни видове стрелки както и още интересни хитрини при сменяме на логата в сайта Ви.

>> Свалете „GS Logo Slider“: ТУК

PS:

Надавам се статията ми е била полезна за вас. Ще се радвам да я споделите с приятели.

 

Любомир Атанасов - Лектор - ИТ Академия Пловдив

Автор: Любомир Атанасов

(Мanaging partner в IMG – Internet Media Group)

Водещ курса: „Създаване на сайтове с WordPress – за начинаещи“

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.